neljapäev, 25. märts 2010

Pisikesele piigale

Väikesel Simonal oli sünnipäev, ta sai 1-aastaseks. Punusin talle sel puhul jakikese. Vahel on nii tore teha midagi väikest ja roosa-lillelist, eriti kui endal kodus kasvavad poisid selleks põhjust ei anna!
Võtsin ette ühe lihtsa Dropsi jaki juhendi ja kudusin selle järgi - ei olnud vaja mõõtmise ja arvutamisega pead vaevata. Pealegi ei teadnud ma, kui suur peaks olema aastase piiga kampsun... juhendis oli aga kõik kirjas.
Lõngaks valisin Katia Qina, beebi-alpaka ja bambuse segu. Olen sellest lõngast kunagi ühe kleidikese kudunud, ja olin suures vaimustuses. Kuid millegipärast meeldiski mulle kleidiks kootud vanaroosat tooni lõng rohkem, kui nüüd kasutatud valge. Roosa tundus kuidagi ühtlasem... ja justkui siidisem.
Valmis kampsunile said peale heegeldatud ja tikitud roosad ja kollased lillekesed. Laisk nagu ma olen, ei viitsinud kolme pisikese nööbi pärast poodi minema hakata, seega tuli need ise Fimost valmis veeretada. Said küll pisut tumedamad, kuid ega nad silma riiva.
Nüüd mõtlen, et võiks endalegi suveks ühe lillelise kampsi meisterdada. Ehk siiski mitte nii roosade lilledega...

13 kommentaari:

  1. vaatasin sealt Dropsi kodulehelt, et ilma tikandita on see lihtsalt ilus kampsun, aga koos lillekestega on super! tõeliselt armas ja tüdruktitalik:)

    VastaKustuta
  2. Imearmas kampsik ja need lillekesed annavad nii palju juurde!

    VastaKustuta
  3. Tunnistan ausalt, et Sinu versioon meeldib mulle rohkem, lilled teevad selle tõeliselt tütarlapselikuks ja kauniks.

    VastaKustuta
  4. ka plaanis tüdrukule suvine kampsun teha peale heegeldatud lilekestega, sinu oma on küll väga kaunis

    VastaKustuta
  5. Aitäh! Eks ta ole jah, et ilma lillekesteta oleks see lihtsalt üks valge kampsun!

    VastaKustuta
  6. Tõeliselt kaunis kampsun pisikesele preilile :)

    VastaKustuta
  7. See on nii lihtne, aga niii kaunis kudum! Tuli kohe tahtmine ka oma piigale veel midagi kududa... aga siis juba lillekestega äkki! :D

    VastaKustuta
  8. See kampsun on imearmas! Just sellised pisikesed tikandid ja heegeldatud lilled annavad asjadele selle tõeliselt oma näo.

    VastaKustuta
  9. Моника, очень красивая кофточка, вяжу тоже джемперочек маленькой девочке, приблизительно также хочу оформить.Только не додумалась до маленьких цветочков по полю.Можно захомячить идею?

    VastaKustuta