esmaspäev, 10. mai 2010

Väikestele preilidele

Teiste poolt heegeldatud armsate kübarakeste vaatamine ajas mullegi nende tegemise isu peale. Alustuseks meisterdasin kohe kolm tükki.

Esimene sai lihtne valge väikeste roosade lilledega.

Teise puhul muutusin juba pisut julgemaks ja põhivärviks sai fuksiaroosa. Kaunistuseks uhke atlasspaelast lips.

Kolmanda värv ei ole võib-olla küll see, mille väikesed tüdrukud esimesena valiksid - laimiroheline - kuid selle eest kaunistab kübarakest uhke helmestega ehitud lilleõis.

Nojah, ega mul nende kübarakestega suurt midagi peale hakata pole: endal kodus ju ainult poisid! Aga poiste riideid ju niimoodi ehtida ei saa, seega oli see lihtsalt tore vaheldus! Võimalik, et mütsikesed lähevad müüki Disainimajja, või eks paistab...

9 kommentaari:

  1. Oo jaa, kahe tütre emana olen oma kübarakesed saanud mõnuga ära heegaldatud. Kõikide nende kauniste mütsikeste vaatamine võib küll pahatihti lõppeda sellega, et märkamatult heegeldadki kübarakesi! Armsad!

    VastaKustuta
  2. Monika, õnnitlen, kaunid kõrvarõngad....

    VastaKustuta
  3. Nii uhked ja ilusad kübarad!

    VastaKustuta
  4. Mina valiskin kohe endale selle rohelise, aga ilmselt ei oska ma nii roosalt mõelda nagu väikesed tüdrukud, sest vahel tundub, et ilma roosata ei ole elu maal võimalik.Väga armsad!

    VastaKustuta
  5. Aitäh!
    Heli, ma ei saanud algul üldse aru, mis kõrvarõngastest jutt on :) Kuna mul pole iialgi loosiõnne olnud, siis ka sel korral ma isegi ei mõelnud enam sellele loosimisele... Aga ma olen väga õnnelik, ilusad on nad tõesti!
    Lemmi, see roheline ongi tehtud rohkem endale mõeldes, kui võimalikele väikestele kandjatele :), mulle lihtsalt nii väga meeldib see roheline värv! Ka mina ei oska väga roosalt mõelda :)

    VastaKustuta
  6. Kaunid õied! Eriti meeldib mulle, kui osavalt Sa satiinpaela kasutad. Jään ka huviga kotti ootama. Kas lilledega topp või seelik on juba valmis?
    Jätkuvat värvide pidu Sulle!

    VastaKustuta
  7. Väga-väga kaunid. Kas on ka kusagil õpetusi, kuidas neid ise teha? Olen täiesti algaja, tahaks ka proovida:)

    VastaKustuta