teisipäev, 6. juuli 2010

...

Minult on palju kordi küsitud, kas ma poistele ka mütse heegeldan. Ausalt öeldes olen Ralfile kunagi küll ühe mütsi heegeldanud, aga sellega on asi siiani ka piirdunud. Mulle lihtsalt tundub, et igasugused heegeldised kuuluvad pigem tüdrukute garderoobi kui poiste omasse.
Aga nüüd, kui ilmad väga soojaks läksid, tegin lapsele küll ühe kirju mütsi

On küsitud ka selliste värviliste mütsikeste mustrit, kuid mida pole, seda pole. Kõik mütsid tulevad just sellised nagu parajasti juhtub - heegeldades mõtlen ainult ühe rea võrra ette, millist mustrit järgmisena teha. Peamine on, et iga rida tuleks eelmisest erinev.


5 kommentaari:

  1. Mina ootan hinge kinni pidaden, millal minu pojad keelduvad motiivipitsiga heegelmütse pähe panemast, sest need on "plikakad". Siiani kannavad nii 2-ne kui 4-ne neid rõõmuga.
    See Sinu heegeldatud on vaieldamatult väga poistekas müts!
    Kuigi... Tüdruku pähe istuks ju ka... ;)

    VastaKustuta
  2. Väga vahva müts, ilus just see et iga rida erinev. Minul ei ole seda silma kohe nende kirjute värvide kokkupanemisel aga sinul kohe kenad, mida kirjum seda ilusam!!

    VastaKustuta
  3. Ma olen ka kogu aeg arvamusel olnud, et heegeldatud peakatted on pigem tüdrukute pärusmaa, kuid sinu müts lükkab selle arvamuse küll ümber. See on igati mehelik müts!

    VastaKustuta
  4. Tänud kõigile! Eks ma olen endiselt seda meelt, et heegeldatud mütsid on pigem plikadele, kuid valides poisilikumad värvid ja vähem pitsilise mustri, võivad ka väikesed poisid neid kanda :)

    VastaKustuta