esmaspäev, 31. jaanuar 2011

Helesinine unistus

Eile sai tekike uuele omanikule üle antud ja nüüd on mul luba seda teistelegi näidata.
Kui tuli tellimus beebitekile, siis teadsin kohe, et tahan teha midagi motiividest. Esialgu polnud päris kindel kas heegeldatud või kootud. Kuna mul oli kodus olemas 7 tokki beebilõnga, siis otsustasin kudumise kasuks, sest heegeldamise puhul on lõngakulu suurem ja polnud kindel, kas sellest kogusest oleks välja tulnud.
Mustri leidsin Ravelry vahendusel siit. Väga mõnus ja kergesti teostatav muster, mida saab oma soovi kohaselt muuta (näiteks pitsilise osa ära jätta). Äärepits on küll lihtsamast lihtsam ja selle skeemi leiab vist igast kudumisraamatust.
4,5 meetrit paela sai ka kaunistuseks lisatud, kuid igapäevaselt on tekki ilma paelata ehk isegi mugavam kasutada... kena näeb ta välja ka ilma selleta.
Teki suuruseks on umbes 95 X 95 cm (9 ruutu).
Lõngaks TitanWool Baby, vardad 3,5 mm. Lõnga kulus napilt alla 7 toki.

9 kommentaari:

  1. Imearmas beebitekk! Pael sobib ka väga hästi, teeb teki igapäevasest veidi pidulikumaks.

    VastaKustuta
  2. Imeilus! Väärib unistuse nime küll...

    VastaKustuta
  3. Väga ilus! Pael teeb teki väga eriliseks!

    VastaKustuta
  4. Nii imearmas tekike! :) Tahaks kohe paremat sõna leida, aga ei oska..

    VastaKustuta
  5. Tõeliselt armas tekk. Pael lisab pidulikkust. Aga kindlasti on ilma ka väga kena. Tubli töö. Isegi olen seda mustrit vaadanud aga.. kuduma pole veel jõudnud.

    VastaKustuta
  6. Väga kena tekike :) Teen oma peatselt sündivale beebile ka sellise. Aga küsimus äärepitsi kohta. Kas oleks võimalik kuskilt mustrit saada või mis raamatust ma seda leida võiksin?

    Ette tänades,
    Raili
    railyke@hot.ee

    VastaKustuta