esmaspäev, 30. august 2010

Kartuli-peekoni salat

Ilmad on juba jahedad ja värske salati asemel on isu hoopis millegi pisut tõhusama järele. Siin on üks lihtne salat, mis sobib süüa nii külma kui soojana.
Vaja läheb: kartuleid, suitsupeekonit, hapukurki, kappareid, rucolat.
Kastmeks: oliivõli, balsamiveiniäädikat, mett, kanget sinepit.
Koori ja tükelda kartul suuremateks tükkideks, keeda pehmeks. Viiluta peekon ja pruunista pannil. Haki hapukurk. Sega kokku kaste. Kui soovid salatit süüa soojana, sega see kokku kuumadest kartulitest, kui aga külmana, siis oota, kuni kartulid on jahtunud.
Nagu salatite puhul ikka, pole erinevate koostisosade kogustel suurt tähtsust - kõik käib maitse järgi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar