kolmapäev, 21. aprill 2010

Kolm paari kõrvarõngaid

Kõik sai alguse juba sügis-talvel, kui Rees need imelised sõrmused valmis meisterdas. Mulle hakkasid need nii väga meeldima, et proovisin tookord ise ka. Aga ega eriti hästi välja ei tulnud, ja kuna selliste sõrmuste kandmine talvel oleks olnud ka üsna tülikas, siis mu huvi mõneks ajaks rauges. Kuni praeguseni... Aga tegin siiski veidi teisiti, sest lõng, mida ma kasutasin oli tunduvalt jämedam ja sellist peent tulemust ma niikuinii saavutanud ei oleks. Ja ma ei teinud sõrmust, vaid hoopis kõrvarõngad...

Esimene paar sai lilla. Minu jaoks on lilla vist selle kevade värv, nii paljud asjad on just lillad...

Siis tulid rohelised. Ja ehkki mulle selline tuhm oliiviroheline meeldib, tundusid kõrvarõngad üsna ilmetud. Värvisingi siis kirjuks - sai kohe palju suvisem!

Viimased said beebiroosad. Roosa on küll ilus värv, aga mitte seda tooni roosa! Jällegi natuke värvi, et asi nii pulgakomm ja suhkruvatt ei tunduks.
Lõngad on Novita Kotiväki (lilla ja roheline) ja Capri (roosa). Mulle meeldib Kotiväki tunduvalt rohkem: PVA-ga tugevdatult jääb ta palju siledam ja ilusam, Capri jääb natuke karvane. Värvisin akrüülvärvidega. Algul proovisin ka vesivärve, aga need jäid kuidagi lahjad.
Päris suured said need kõrvarõngad: lille läbimõõt on 3,5 cm, aga suvel võibki ju endale suuri ehteid külge riputada!

7 kommentaari:

  1. Väga ilus ehete boutique! :) Kuidagi õiged värvid ja lahendused oled leidnud ehetele (ka. keed), millest moodustub tervik! Ilus!

    VastaKustuta
  2. Oo, kui ilusad! Ilmselt ka piisavalt kerged.

    VastaKustuta
  3. Võrratu! Mulle meeldivad nad kõik väga :)

    VastaKustuta
  4. Aitäh, aitäh! On jah kerged, koosnevad ju peamiselt puuvillasest lõngast :)

    VastaKustuta
  5. Hästi armsad ja kevadised, eriti roosad!

    VastaKustuta
  6. Tõeliselt nummid! Silme ette tuli suur suvi- päike, meri ja need kõrvakad. Mmmmm....

    VastaKustuta
  7. Ülimalt kaunid ehted! Hakka või ise katsetama! :D

    VastaKustuta