esmaspäev, 21. juuni 2010

Väike tagasilöök

Olles vahepeal heegeldanud kümnete kaupa värvilisi lillekesi tundsin ühel hetkel, et tahaks hoopis midagi halli... ja kududa. Juba vist terve aasta oli oodanud oma aega üks Dropsi kampsun. Nüüd siis saabuski tema aeg. Liann´ist leidsin selleks ka ideaalse lõnga, Bergere de France Lima, sellise ilusa lillakas-halli (pildile muidugi on seda võimatu püüda) tooni. Ega siis muud kui kuduma! Edenes väga kiiresti: lihtne muster ja mõnus lõng! Jõudsin isegi nööbid valmis osta, ja kujutlesin, kui mõnus on praeguste jahedate ilmadega sellist kampsunit kanda...
Aga kui siis need paar õmblust ka tehtud said, mis vaja, selgus, et see kampsik ei istu üldse nii nagu peab. Nööpe veel ette ei jõudnud õmmelda, aga sain siiski aru, et kinniste hõlmadega (proovisin nööpnõeltega kinnitatult) on kõik justkui hästi, aga kui hõlmad lahti jätta, siis ta lihtsalt nagu ripub seljas! Ühe hetkega sai selgeks, et ma ei hakkaks seda kampsunit kunagi kandma...
Nüüd siis ongi nii, et tuleb kogu nelja päeva töö üles harutada! Aga ma ei kurvasta, seda lõnga saab kasutada ühes teises kampsunis, mis ka juba tükk aega plaanis on olnud !

4 kommentaari:

  1. Nii ilus töö ´ja tegelikult ju kaunis kampsun. Pane ehk Disinimaja lehele mõneks ajaks üles. Praegu Lianis veel see soodusmüük, saad veidi soodsamalt uue lõnga. Ehk saad oma nelja päeva töö eest veidi tasu tagasi - ei sobi sulle,sobib ehk kellelegi teisele! Oled nii kauni asja valmis kudunud, harutamine jäta viimaseks variandiks!:)
    Vaatasin kaua seda dropsi pilti,vist on nii jah, et hõlmd suht raskelt jäävad langema, parem on kogu aeg kinninööbituna kanda. Ikkagi väga ilus kudum ju!

    VastaKustuta
  2. Ups! Saatsin teele vale nime alt:D, aga no juhtus! Ilusa kampsuni oled ikkagi kudunud!!

    VastaKustuta
  3. Tean su tunnet. Ainult, et mina koon tavaliselt sellist asja umbes kuu ja siis selgub, et ei... ikka pole see Õige :( Ma siis tavaliselt hoian kapis kuukese või kaks ja alles siis läheb harutamisele. Samas, kui ikka ei kanna siis pole mõtet ka kahju tunda.
    Jõudu, nobenäpp! Ja lahedat jaani ;)

    VastaKustuta
  4. Tänud, Heli ja Kita! Ma nüüd natuke proovisin teda kohendada ja ehk saab isegi enam-vähem kantava asja veel :) Et siis peale jaani näitan võibolla pilte ka... Mõnusat jaani teilegi ja vähem sääski :)))

    VastaKustuta