reede, 21. mai 2010

70 lilleõit ja rohkemgi veel

Viimasel ajal tundub, nagu ei teekski ma midagi! Muidugi pole see päriselt nii, lihtsalt toas arvuti taga ei taha nii ilusate suveilmadega olla. Heegeldada saab aga ka õues liivakasti kõrval!
Eelmise postituse kübarakesed, mis said algselt ju tehtud lihtsalt tegemislustist ilma tõsise eesmärgita, et keegi neid kandma hakkab, on nüüdseks siiski kõik endale omanikud leidnud ja olen isegi juba mõned uued konkreetse tellimuse peale valmis teinud. Aga et need mütsikesed erinevad üksteisest vaid suuruse ja värvi poolest, siis ei ole mõtet neid kõiki siia üles rivistada. Ainult mõned detailid ehk...
Nojah, need kaunistused näevad välja pigem prossid kui pisikestele tüdrukutele kohased lillekesed, aga mulle tundub, et ka väikesed tüdrukud armastavad kalliskive... just nagu nende emadki. Tegelikult oligi algne idee kinnitada lilled mütside külge prossinõelaga, aga kuna need õied on nii suured ja rasked, siis nad lihtsalt ei jäänud pitsilise mütsi küljes kenasti hoidma.

Aga nendest seitsmekümnest pealkirjas mainitud lilleõiest saab ühel päeval loodetavasti kott, lõngajääkidest kott. Nimelt jäi mütsikeste heegeldamisel järele nii palju erinevaid värvilisi puuvillaseid lõngajuppe, et kohe tahaks neist midagi kirevat valmis punuda. Ja et ma olen praegu suviselt lillelisel lainel, siis miks mitte lilleline kott!?
Selle valmimiseni läheb muidugi veel kõvasti aega, aga ka suvi on ju alles ees ...

8 kommentaari:

  1. Kui kaunis värviline õitemeri - olgu meie poolt vihjeks, et viimasel ajal on "Elu on LILL on LILL on LILL". http://craftwerk.ee/raamist-valjas

    VastaKustuta
  2. Monika, lihtsalt võrratu! Armastan ka kalliskive!
    Kujutan juba ette, kuidas sa valminud lillekuhja kaunistad pärlite ja paelaga, kivikeste ja litritega ...

    VastaKustuta
  3. Kahjuks ei ole ma kindel, et minu lihtne kotike konkursile kvalifitseeruks ja ka tähtajaks valmis jõudmine näib kahtlane... Kuid eks paistab :)
    Heli, Sinu kurvastuseks pean ütlema, et ilmselt ei tule see kott kalliskivide ja paelakestega. Tuleb ilmselt hoopis selline maalähedane :)

    VastaKustuta
  4. Edukat kotitegu! Jään huviga tulemust ootama :)

    VastaKustuta
  5. "Diamonds are a girl's best friend!" :)
    Ilusad kalliskividega lilleõied!
    Huviga lillekotti ootama jäädes.

    VastaKustuta
  6. Edu kotitegemisel! Jään põnevusega tulemust ootama!

    VastaKustuta
  7. Täiesti hingematvalt armasad lillekesed, ja milline võib veel see kott saada!

    VastaKustuta