esmaspäev, 20. september 2010

Roosa periood... jätkub

Kui eelmise roosa õlasalli värvivaliku tingis jumal-teab-millal koju soetatud lõng, siis sel korral oli värvivalik täiesti teadlik. Kuidagi tahaks ju seda lahkuvat suve veel kinni hoida... Samas on fuksiaroosa sall vägagi sobilik ilmestama halli- musta talvemantlit.

Eelmine sall oli katsetus. Mul on nimelt tihti vaja muster läbi kududa, et sellest päriselt aru saada. Siinkohal ei mõtle ma muidugi skeeme, vaid ikka kasvatusi-kahandusi, neid on lihtsalt juhendit lugedes pisut keeruline endale ette kujutada...
Ja kui ma olin sellise väikese kaarja salli kudumise põhimõtte endale selgeks teinud, siis nüüd kudusin juba päris oma salli!
Lõngaks on Emmebi Superbe, 100 % villane, kuid imeliselt pehme ja üldse mitte villasele omaselt torkiv... minu jaoks üks suurepärane leid! Varras oli 4,5 mm.

8 kommentaari:

  1. Taas ääretult kena sall. Kust Emmebi lõngu osta saab? Äratasid huvi :)

    Mel

    VastaKustuta
  2. Tead, see sall on isegi ilusam kui eelmine(kuigi eelmine oli kah väga ilus). Olen nöus, see värv jääb imeilus sygise ja talve hallidesse päevadesse. Ja selle lönga nime panen körva taha. Olen nimelt isegi löngaotsingutel.

    VastaKustuta
  3. Väga rõõmus sügissall! Nõustun ka lõnga osas, ta on tõepoolest mõnusalt pehme ja nahka hellitav :)

    VastaKustuta
  4. Tõsiselt kaunis ja mulle meeldib samuti rohkem kui eelmine!:)

    VastaKustuta
  5. Aitäh, aitäh, aitäh!
    Emmebi lõngasid müüakse Liannis :)

    VastaKustuta
  6. Väga kaunis! Need uue kujuga pitssallid tunduvad palju kasutamissõbralikumad - mahub hästi mantli alla ja siseruumis kaunistab õlgu, ilma et peaks pidevalt kohendama.

    VastaKustuta
  7. Väga ilus sall ning praktilise kasutusega igapäevaselt. Palun, kas oleks nõus andma salli kudumise õpetust ka eesti keelsena. Ette tänades.

    VastaKustuta
  8. Maire, just selle kasutamissõbralikkuse pärast nad mulle meeldivadki....olgem ausad, suured sallid on küll ilusad, kuid pisut tülikad :)
    Anne, ehk järgmise salliga panen kirja ka juhendi :)

    VastaKustuta