esmaspäev, 1. november 2010

Esimese lume sall

Ma ikka tegelikult kogu aeg teen midagi, aga viimasel ajal ei jõua kuidagi oma töid üles tähendada. Võib-olla on põhjus ka selles, et enamik asju on sellised väikesed - mütsid, sallid, kindad - ja nende kohta nagu polegi midagi eriti öelda...
See sall aga ootas pikalt oma järge. Juba eelmisel talvel oli kudumine plaanis, aga lihtsalt ei jõudnud nii kaugele. Nüüd siis valmis ta juba esimese lumega.
Mulle kohe meeldib salle kududa põikipidi, nii läheb justkui palju kiiremini. Sel korral oli kõige aeganõudvamaks osaks ääres olev volang, millel on silmasid kolm korda rohkem kui sallil endal.

Salli idee leidsin Ravelry`st (Laura Chau - Just Enough Ruffles), kuid kudumisel ma juhendit ei kasutanud ja tegin nii nagu endale parem tundus.

8 kommentaari:

  1. Väga armas sall ja romantiline, mulle see värv väga meeldib!

    VastaKustuta
  2. Väga kena sall! Mulle Ravelrys see muster ka kangesti meeldib. Ise kahjuks vist ei oska omast peast asja nii kenasti teostada.

    VastaKustuta
  3. Väga ilus sall! Mis lõngaga tegu?

    VastaKustuta
  4. Vahva lilla sall ja sobib kandjale ülihästi! Toredat sügist!

    VastaKustuta
  5. See on nii armas sall ja mustaga koos särab see värv kohe eriliselt.

    VastaKustuta
  6. Tänan, tänan!
    Mai-Liis, lõngaks on kokku kootud GB Wolle Jil ja Alvita Pukas. Tahtsin sellist paksu ja pehmet salli, aga ei leidnud sobivas jämeduses õiget tooni, niisiis tuli ise kokku "miksida" :)

    VastaKustuta
  7. Mmm, väga ilus sall. Ja mis tore värv! Mmustikammooos...

    VastaKustuta
  8. Mmm, Katrin, kui esimest pilti suurendad ja seda tähelepanelikult vaatad, leiad sealt ühed tuttavad kõrvarõngad ka :D

    VastaKustuta